İ.Ü. DUİM Campus Cup 2018 Yarışlarına Katıldı

31 Mart - 1 Nisan 2018 tarihlerinde Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen ve iki gün süren 10. Campus Cup yelkenli yarışlarına Bölümümüz de bir takımla katılmıştır.

Marmaris Körfezi’nde yapılan ve sadece üniversite öğrencilerinin katıldığı yarışlarda, 26 üniversiteden 38 takımda 450 yelkenci mücadele etmiştir.

Campus Cup yarışlarına Başkent, Bahçeşehir, Beykent, Bilgi, Boğaziçi, Doğuş, Dokuz Eylül, Ege, Hacettepe, İstanbul, İstanbul Teknik, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Kadir Has, Kocaeli, Koç, MEF, Muğla Sıtkı Koçman, Nişantaşı, ODTÜ, Piri Reis, Sabancı, Süleyman Demirel, Türk Hava Kurumu, Yaşar, Yeditepe ve Yıldız Teknik üniversiteleri katılmıştır.

Bölümümüz yelken takımı önümüzdeki yıllarda yapılacak olan Campus Cup yarışlarına katılmaya devam edecektir.